TroTro maakt het verschil in Ghana

'Le Grand Tour de Petite Suisse' voor TroTro ...

'Ut Tuinhuuske' fietst weer voor TroTro
De 14e sponsortocht van de zelfsturende Venlose Fietsclub Ut Tuinhuuske gaat deze week van start. Een tocht van ca. 550 km, die van speelpark Klein Zwitserland in Tegelen via de Eiffel, naar Petite Suisse in Luxemburg en via de Belgische Ardennen weer terug naar Venlo zal leiden. Met de opbrengst van de sponsortocht zal een nieuwe rolstoel worden gekocht voor Emmanuella, die vanwege polio niet zelfstandig kan lopen en zal een ruimte worden ingericht voor de teelt van oesterzwammen, waarmee moeders geld kunnen verdienen om het schoolgeld van hun kinderen te betalen.

Startschot op woensdag 19 juni
De start van de tourtocht vindt onder speciale aandacht van TV Limburg, plaats tijdens de opening van het Mooder Maas Fietsknooppunt op 19 juni om 13:00 uur. Dit knooppunt bij speelpark Klein Zwitserland, maakt deel uit van de Mooder Maas Fietsroute van Stichting Promotie Noord-Limburg. Tijdens deze opening organiseert Ut Tuinhuuske enkele leuke activiteiten voor kinderen. En natuiurlijk zal er aandacht worden gevraagd voor en informatie worden gegeven over stichting TroTro. 
Een donatie van € 7,50 levert een gratis entreekaartje op voor het speelpark.
 
Spectaculaire afsluiting met het Tuinhuuske BENEFIETS-festival ...
Natuurlijk wordt ook deze sponsortocht weer spectaculair afgesloten door het Tuinhuuske Benefiets Festival. Op zaterdag 22 juni plaatst Café Take Five op de Parade in Venlo, weer een podium, waarop drie bands belangeloos optreden.
 
Het festival is voor iedereen gratis te bezoeken, maar tussen de optredens door zal ook hier om een donatie aan stichting TroTro worden gevraagd.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
19:30 uur Next Generation
20:45 uur Huldiging Fietsers
21:15 uur Fort knox
22:30 uur The Gonutz
 
Het belooft weer een fantastisch evenement te worden!
 
U kunt de fietsers een duwtje in de rug geven!  Maak uw donatie over op nr.  92.81.04.486 t.n.v. Paul Hendrikx; o.v.v. sponsortocht 2013

 

TroTro Tuinhuuske