TroTro maakt het verschil in Ghana

‘Ut Tuinhuuske’ fietst dit jaar voor TroTro de Mont Ventoux op!

Onze trouwe vrienden van de zelfsturende fietsclub uit Venlo fietsen nu alweer voor het negende jaar op rij hun jaarlijkse sponsortocht voor een TroTro-project. Net als vorig jaar toen maar liefst 6500 euro werd opgehaald, is de opbrengst voor de Praktijkschool in Hwidiem.
De uitdaging die de mannen dit jaar aangaan is niet gering, ze gaan namelijk de legendarische Mont Ventoux opfietsen. Niet één keer maar twee of drie keer binnen 24 uur. In totaal willen de 10 fietsers de Mont Ventoux op 16 of 17 juni aanstaande (afhankelijk van het weer) 25 keer bedwingen! Sinds begin maart wordt in Venlo en omgeving door de renners hard getraind om goed voorbereid aan de start te komen. Ook de fondswerving loopt al, diverse sponsors hebben al een bijdrage overgemaakt.
De tocht wordt op zaterdag 20 juni traditioneel afgesloten met het ‘benefietsfestival’ op de Venlose Parade, waar drie bands vanaf 19.00 uur belangeloos optreden, ook voor het goede doel!

Programma Benfietsfestival

New Age     (NL)     Van close harmony tot stomende Rock ....

!nfused       (Dld)     Handgemaakte muziek  van A(nouk)  tot Z(Z Top) ....

The Gonutz (NL)     Broodnodige  Rock ‘n Blues ....

Ook u kunt de fietsers een duwtje in de rug geven door een bedrag over te maken op de rekening van stichting TroTro (IBAN   NL27 INGB 0000 1852 89) o.v.v. ‘sponsortocht Tuinhuuske’. Uw bijdrage wordt ook dit keer door Wilde Ganzen met 50% verhoogd!

Fietsclub Ut Tuinhuuske fietst Mont Ventoux op