TroTro maakt het verschil in Ghana

Geld voor de praktijkschool is er bijna …..

Dankzij een groot aantal particuliere donaties, de sponsor-fietstocht van Ut Tuinhuuske én een toezegging van het Rabo Share4More fonds hebben we nu zo’n 65.000 euro bijeen gespaard voor de praktijkschool in Hwidiem. Het doel is 71.600 euro, waarna we met de bijdrage van Wilde Ganzen (55%) in totaal de benodigde 111.000 euro beschikbaar hebben voor de eerste fase van het project.
Er is dus nog zo’n 6500 euro nodig om van start te kunnen….

Rabo Share4More
Onze fondswervers hebben met succes een aanvraag voor sponsoring ingediend bij het Rabobank Share4More fonds. Het fonds van Rabobank medewerkers stelde maar liefst 15.000 euro beschikbaar voor de watervoorziening en leermiddelen (computers) bij de Praktijkschool.

Teller fietstocht voor Praktijkschool naar 7200 euro!
De afgelopen maanden is er nog steeds geld binnengekomen voor de Praktijkschool in Hwidiem naar aanleiding van de Tuinhuuske-sponsortocht ‘retourtje Haren’ afgelopen juni. Samen met de bonus van 55% van Wilde Ganzen betekent dit dat er ruim 11.000 euro in kas komt voor het project, wat een succes!

Publiciteit
Vrijwilliger en fondswerver Andrea Drost schreef een blog over vrijwilligerswerk en motivatie op de website van haar bedrijf Drosteffect.

Vlag uit voor TroTro
Ut Tuinhuuske in Haren