TroTro maakt het verschil in Ghana

Onze leerlingen en studenten doen het goed!

In februari 2012 hebben we de meeste van ‘onze’ leerlingen weer gezien. Een aantal van hen kwamen langs om het rapport van het voorgaande trimester te laten zien. De individuele sponsors van deze leerlingen hebben inmiddels allemaal weer een foto en een kopie van de laatste studieresultaten ontvangen. Vrijwel alle leerlingen horen bij de besten van hun klas, zij zijn zonder uitzondering erg gemotiveerd om goede resultaten te boeken…

Hoeveel leerlingen worden nu via TroTro gesponsord?
Op dit moment studeren 4 studenten universitair en volgen er 3 een HBO-opleiding (verpleegkunde of lerarenopleiding). Daarnaast hebben we nog 9 leerlingen op de Senior High School, 2 op de Junior High School en 4 op de Pirmary School.

En verder ....
Studeren nog 19 leerlingen met een schoolbeurs via een fonds van De Oude Beuk foundation. Ook dit keer is weer uitgebreid gesproken met de scholarship-committee (Nana Twie en Monica Bonsu). Het studieprogramma is besproken, de resultaten per januari 2012 zijn doorgenomen. De committee heeft, volgens de afspraken een schriftelijk en financieel verslag opgesteld.
 

Zijn er nog aanvragen voor steun?
Ja, Twee aanvragen voor financiële steun bij de opleiding verpleegkunde wachten nog op sponsors…

Bent u geïnteresseerd, neem dan even contact met ons op, dan leggen wij u uit hoe u kunt helpen!

TroTro schoolbeurzen
TroTro schoolbeurzen
TroTro schoolbeurzen