TroTro maakt het verschil in Ghana

Ook in Almere inzet voor vakschool TroTro!

Leerlingen van de projectklas van juffrouw Louella Audier van het Helen Parkhurst College in Almere hebben in een project aandacht besteed aan onze stichting en geld ingezameld voor de praktijkschool. De actie is nog niet afgelopen en dankzij hun enthousiasme haalden de leerlingen tot nu toe al een bedrag op van 382 euro!

Lees op de blogs van Deshanay en Lieke, Minou, Danyell en Ilja, en anderen wat zij van het project vonden en hoe zij het bedrag bijeen spaarden.

Alle beetjes helpen: rommelmarkt Almere brengt ook geld op voor de vakschool!
Een van de fondsenwervers van TroTro is Margo Niestadt en ze vond dat de schuur wel wat lucht mocht hebben. En de overbodige spulletjes verkopen we dan en de opbrengst is voor de vakschool van TroTro. En zo stond ze zelf op zondag 2 februari in de Sporthal van Almere Haven. Ze had een grote tafel gehuurd, nou ja, eigenlijk kraam en daar alle spulletjes op uitgestald. Van fotolijsten tot boeken en van dvd’s tot oranje baseball petjes (wel 100 heeft ze er, had ze gekocht voor een feestje). Schoondochter had ook nog wat leuke dingetjes ingebracht en zo stond de tafel behoorlijk vol. “Ach ja, anders hadden we het allemaal maar  weggegooid” zegt Margo, “maar nu hebben de kopers een koopje en de vakschool er weer wat geld bij”. De opbrengst was 62,50 euro en ook dat wordt door Wilde Ganzen vermeerderd met 55% en dus bij elkaar toch nog 96,88. Alle beetjes helpen! En Margo heeft de smaak te pakken…ze gaat gewoon lekker door op de rommelmarkt, niet elke week, al zou dat wél kunnen, want er is elk weekend wel ergens in het land een rommelmarkt. De spulletjes zijn nog niet allemaal verkocht…

Wilt u ook uw steentje bijdragen?
Dat kan! U kunt geld overmaken naar banknummer 40.000 van Wilde Ganzen, o.v.v. ‘TroTro voor Ghana’.

Hartelijk dank!

Rommelmarkt Almere: opbrengst voor de vakschool!