TroTro maakt het verschil in Ghana

Rabobank Medewerkers helpen Paddenstoelenteelt in Hwidiem

Rabo Share4More, het ‘goede doelen’-fonds van Rabobank-medewerkers, heeft recent ook geld ter beschikking gesteld voor verbetering van de watervoorziening bij de paddenstoelenkwekerij in Hwidiem. Het fonds stelde al eerder maar liefst 15.000 euro beschikbaar voor de watervoorziening en computers bij onze Praktijkschool voor Vakonderwijs. Op aanbeveling van Gerard Schavemaker van Rabobank Noord Gooiland is nu ook de paddenstoelenkwekerij financieel gesteund door Rabo Share4More.

Tijdens de afscheidsreceptie van Gerard Schavemaker (hij werkte 46 jaar voor de Rabobank!)  op 30 september 2014 kreeg TroTro-vrijwilligster Margo Niestadt een cheque van 750 euro overhandigd voor de paddenstoelenkwekerij (foto: Menno Ringnalda). Gerard had de genodigden voor zijn receptie opgeroepen voor het project te doneren en in zijn afscheidswoord bracht hij TroTro ook nog eens goed voor het voetlicht.

Margo Niestadt op haar beurt  bedankte de heer Schavemaker en donateurs en beloofde namens TroTro dat het bedrag rechtstreeks bij het paddenstoelenproject terecht zal komen en hierover zo spoedig mogelijk te rapporteren. Zij nodigde belangstellenden uit te zijner tijd met haar mee te reizen naar Ghana om met eigen ogen het resultaat te kunnen zien ……

 

Overhandiging cheque (Ringnalda Fotografie)
De cheque voor TroTro